Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA
Web-slider-m

FOTOGRAFICKÉ WORKSHOPY 2024

+ slevová akce

Fotografické workshopy pro rok 2024 jsou vyhlášeny! Podíváme se při nich na rozmanitá místa a čekají nás malebná zákoutí historického centra Prahy, vlnící se krajina Moravského Toskánska, rozkvetlé České středohoří (tentokrát v lepším termínu, kdy máme vyšší šanci na kvetoucí stromy) a po loňské vydařené pilotní fotoexpedici opět zařazuji do nabídky oblíbené Dolomity na samém sklonku jara. Na podzim se pak můžete těšit na alespoň krátké návštěvy Českého středohoří a zejména pak po požáru stále krásnější České Švýcarsko a již několikrát osvědčené (a nejen mnou stále zbožňované) Slovinsko.

Do konce roku 2023 nabízím navíc na většinu workshopů a fotoexpedic tzv. “First minute” slevu, která je již aplikována na standardní cenu na stránkách jednotlivých workshopů.

DÁRKOVÉ POUKAZY

Nabízím také vytvoření dárkového poukazu na skupinové i individuální workshopy, kterým můžete darovat účast na mém workshopu svým blízkým (nebo se naopak nechat obdarovat:-)). Myslím, že spousta z nás zvláště před Vánoci řeší, co vlastně dát svým rodičům, dětem, partnerům… když vše důležité vlastně často už mají. Jak se říká – “nejlepší věci na světe nejsou věci“. Zážitky jsou kořením života a přitom něco, co si často sami nedopřejeme, jedná se tedy podle mě obecně o nejlepší možné dárky, ať už jde o wellness pobyt, skok s padákem, nebo právě fotografický workshop:-).


Všechny plánované workshopy můžete nalézt na stránce workshopů, pro úplnost ale dodávám seznam také sem:

KRÁSY ZIMNÍ PRAHY

12.1. 2024

Fotografický workshop zaměřený na tzv. městskou krajinu, architekturu a noční město.

VÍCE INFO ZDE

KOUZELNÁ ZIMNÍ PRAHA

26.1. 2024

Fotografický workshop s individuálním vstupným zaměřený na tzv. městskou krajinu, architekturu a noční město.

VÍCE INFO ZDE

JARNÍ MORAVSKÉ TOSKÁNSKO

18.-21.4. 2024

Fotografický workshop krajinářské fotografie v delší 4 denní variantě, abychom měli skutečně dostatek času na zachycení krás této malebné zvlněné krajiny.

VÍCE INFO ZDE

ROZKVETLÉ ČESKÉ STŘEDOHOŘÍ

3.-5.5. 2024

Fotografický workshop krajinářské fotografie v prostředí kuželovitých kopců a vyvýšených pastvin Českého středohoří ve vhodný čas na zachycení kvetoucích stromů, keřů i četných (mnohdy vzácných) rostlin.

VÍCE INFO ZDE

ROZKVETLÉ DOLOMITY

12.-16.6. 2024

Fotografická expedice mezi vysoké rozeklané horské štíty, které se staly jakousi “mekkou” krajinářských fotografů z celého světa.

VÍCE INFO ZDE

České středohoří – krajina dávných sopek

27.9. 2024

Jednodenní fotografický workshop krajinářské fotografie s individuálním vstupným. Jedná se o nahlédnutí a ochutnání této výrazné a rozmanité oblasti při začínajícím podzimu.

VÍCE INFO ZDE

KRAJINA ČeskéHO ŠvýcarskA

4.-6.10. 2024

Workshop krajinářské fotografie se zaměřením na mírně pokročilé – pokročilé fotografy. Aktuálně už je vyprodaný, případně je možné se přihlásit jako náhradník.

VÍCE INFO ZDE

Podzim přišel do Bledu --- Autumn came to Bled

Fotoexpedice Podzimní Slovinsko

22.-27.10. 2024

Fotografická expedice za krásami této malebné horské země. Téměř týden nabitý fotografickou teorií i praxí a cestovatelskými zážitky v místech, která vás dostanou a budou nutit neustále se vracet spatřovat a zachycovat tu nádheru.

VÍCE INFO ZDE

SCENÉRIE ČeskéHO středohoří

3.11. 2024

Jednodenní fotografický workshop krajinářské fotografie v prostředí kuželovitých kopců či vyvýšených pastvin a četných vodopádů na samém sklonku barevného podzimu.

VÍCE INFO ZDE

 

Děkuji všem účastníkům dřívějším i budoucím za tu možnost něco takového vůbec dělat – ta kombinace bytí v nádherné přírodě s partou stejných nadšenců a s tím, že vám mohu předávat mé znalosti a zkušenosti a pomáhat vám posunout se dál v této bohulibé činnosti, je pro mě dokonale stráveným časem. Těším se na další rok, kdy s vámi budu cestovat po krásách krajin blízkých i vzdálených!

Leave a comment