Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA
Mockup By Eymockup

VIDEOKURZ ÚPRAVY BAREV VE FOTOGRAFIÍCH

📸 🏞 🌈
Vypouštím můj nový videokurz, který nemá v našich končinách obdoby vzhledem k jeho tématu a rozsahu, jelikož postihuje hned 3 nejpoužívanější grafické editory – ✔️Adobe Photoshop, ✔️Lightroom a ✔️Zoner Photo Studio. Zaměřuje se přitom na jednu konkrétní, ale zásadní složku každé (barevné) fotografie – 🌈BARVY.
 
Dlouho jsem s nimi sám bojoval, což mě nutilo do této problematiky proniknout a hloubat, jak s nimi vhodně pracovat. Výsledek mé dlouholeté snahy a nabytých znalostí a zkušeností vám nyní servíruji jako na stříbrném podnose. Prošel jsem za vás množství slepých uliček, abych našel nástroje a postupy, kterými můžete docílit vyladěných barev ve vašich fotografiích. Nic to samozřejmě nemění na tom, že nejen v této oblasti budu něco nového nacházet nejspíš celý život🙂.
 
Co vše ve videokurzu najdete?
⭐️ Vyvážení bílé při vyvolání RAWu
⭐️ Práce s odstínem a sytostí (plošně)
⭐️ Lokální úpravy odstínu a sytosti barev
⭐️ Vyvážení barev (plošně i lokálně)
⭐️ Teorie barev a barevné kombinace
⭐️ Kalibrace barev
⭐️ Prezentace aplikace konkrétních postupů na mých fotografiích
⭐️ Ukázky aplikace konkrétních barevných kombinací na vzorových fotografiích
 
Nad tvorbou videokurzu jsem strávil opravdu hodně času, včetně nepočítaně dlouhých večerů, kdy jsem nemohl na tomto svém “děťátku” přestat pracovat. Věřím, že jsem do něj vložil kus opravdu poctivé práce a odrazí se to na tom, co všem, kteří ho zakoupí přinese. Prostor ke zlepšení existuje vždy a v případě barev to platí dvojnásob. Běžně vídám na internetu spoustu fotografií, kdy některé jsou skvělé, jiné trpí zásadními nedostatky a mnoho jich má velký potenciál, který ale bohužel zůstává nevyužitý z důvodu nevhodných nebo nedostatečných úprav, zejména v oblasti barev. Proto jsem se rozhodl předat, co jsem se za ta léta fotografické praxe a studia teorie naučil, abyste měli v rukou nástroje a znalosti potřebné k vyladění vašich fotek k výsledku, který vás nadchne a vašim fotkám umožní rozkvést:-).
 
 
Na videokurz navíc v rámci novinky uplatňuji slevovou akci s ukončením k 7. červnu. Pokud vás tedy zaujal, máte možnost ho pořídit za sníženou cenu.💵
 
Ovládněte proces úpravy barev a posuňte tak své fotografie dál!
 
Více informací o videokurzu včetně ukázkového videa naleznete na webu – https://markusnakus.cz/videokurzy/videokurz-barvy/. 🙏

Leave a comment