Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

INDIVIDUÁLNÍ WORKSHOP ZDARMA

Rozhodl jsem se vyhlásit tuto opravdu výjimečnou akci, kdy jednomu z vás poskytnu individuální workshop focení krajiny zcela zdarma. Mám chuť předat své letité znalosti někomu, komu by mohly pomoct v dalším rozvoji, ale nemůže si z jakéhokoli důvodu dovolit kurz zakoupit.

S jedním zájemcem tedy uspořádám ryze individuální workshop v termínu a na místě, které si domluvíme. Půjde o stejnou formu, jakou dělám v rámci oficiální placené varianty v délce až 4h (vizte https://markusnakus.cz/workshopy/individualni-workshop/), čili program workshopu Vám ušiju na míru, abyste si z něj odnesl/a maximum.

Chci tuto možnost poskytnout tomu, komu by to mohlo alespoň v mých očích nějak pomoci – zejména lidem kteří by se rádi více věnovali této činnosti, ale finanční situace jim to neumožňuje (studenti, senioři, matky samoživitelky…).

 

Znám spoustu příběhů, kdy fotografování pomohlo lidem překonat těžké období po dlouhé nemoci či zranění, ztráty blízké osoby, vyhoření apod. Nemusí jít nutně o takto výrazné příklady, ale rád bych byl někomu nápomocen v rozvíjení této cesty. Dokonce i v případě, že sami nedisponujete žádným fotoaparátem – buď je možné pracovat i jen s mobilem, nebo Vám po dobu workshopu fototechniku zdarma zapůjčím.

Pokud máte o tuto akci zájem, napište mi prosím, proč jste právě Vy vhodným uchazečem / uchazečkou a jak byste chtěli s nabytými znalostmi naložit. Jakmile se mi sejde dostatek zájemců, jednoho vyberu a individuální workshop spolu provedeme. Zároveň pokud víte o někom, pro koho by toto mohlo být určeno, neváhejte sdílet:-).

Přihlašovací formulář najdete zde – https://markusnakus.cz/workshopy/ind-ws-zdarma/

Leave a comment