Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA
Uvodka-fcb-2-m

Newsletter

Rád bych tímto blogem upozornil na můj newsletter, který už více než rok pravidelně (v rámci možností) posílám všem, kteří se přihlásili k jeho odběru nebo na některý z mých workshopů.

Vím, že těch mailů nám všem chodí spousta a většinou spíš otravují, přesto jsem se před časem rozhodl začít občas používat tuto formu komunikace, jelikož mi přijde tak nějak osobnější než sociální sítě. Ne každý z vás také je na Facebooku nebo Instagramu (čemuž se vůbec nedivím – pro mě je to spíše nutné zlo) a i když je, v té změti všemožných příspěvků, “stories” a reklam snadno něco skutečně smysluplného (třeba nějaká pěkná fotka krajiny:-)) zapadne. Tolik k tomu, co mě vůbec k posílání newsletterů přivedlo.

Abyste měli představu, jak mé newslettery vypadají, vkládám schválně ten poslední do tohoto příspěvku (po rozkliknutí obrázku ho můžete vidět v čitelné velikosti):

Mým záměrem je, aby můj newsletter nebyl jen dalším otravným e-mailem, ale naopak příležitostí k zastavení se v rušném dni. Proto začínám aktuálními fotkami, které jsem v poslední době zveřejnil, přičemž vám mohly uniknout. Bonusem pro odběratele newsletteru je navíc můj popis k fotkám – někdy se vyjádřím jen stručně, ale leckdy se mám tendenci rozepsat a poodhalit, jak fotka vznikla – kdy, kde a za jakých podmínek, jakou jsem použil techniku nebo s čím jsem se potýkal při zpracovávání fotky v editoru. Tyto popisy obvykle nezveřejňuji nikde jinde.

Po fotkách navazuji výčtem blížících se fotografických workshopů, aby vám neunikly příležitosti se jich zúčastnit.

V nedávné době jsem zavedl rubriku “Tip newsletteru“, abych Vám touto formou také něco málo předal – zpravidla jde jen o drobné tipy, na co se při focení zaměřit, která oblast je pro dané období vhodná, tipy k nastavení fotoaparátu apod. Někdy to pro vás může být novinka, jindy při nejmenším připomenutí toho, co jste ode mě třeba mohli slyšet při některém z workshopů:-).

No a závěrem je tu ještě jeden bonus – nezřídka v newsletteru nabízím nějakou mimořádnou slevu na mé workshopy, videokurzy nebo zmiňuji zajímavé slevové akce od OM System (ex-Olympus), upoutávky na blížící se akce (např. když mám nějaký živý přenos s přednáškou o mých fotkách) apod. Z odběratelů mého newsletteru tedy trochu tvořím i takovou výlučnou skupinu, která ode mě vždy získává něco navíc (popisy k aktuálním fotkám; tipy newsletteru; slevy), takže si troufám říci, že má opravdu smysl se k jeho odběru přihlásit.

Jelikož sám nemám rád, když mě někdo stále něčím “bombarduje” a také jsem trochu líný a k tomu leckdy dosti vytížený, nemusíte se bát, že byste mými newslettery měli zaplněnou schránku – posílám ho typicky 1x za 2 měsíce:-).

Kdo tedy máte zájem o odběr mého newsletteru, můžete se přihlásit přes tento formulář:

Leave a comment